Schenking

Vzw Kinderdagverblijf heeft ervoor gekozen om op een duurzame manier te investeren in de toekomst van kinderen. De grote investering in het nieuwe gebouw (de Speelboom en de Boomhut) heeft er voor gezorgd dat we heel creatief moeten zijn om de eindjes aan elkaar te knopen. Schenkingen zijn dus zeker welkom.

Financieel een duwtje in de rug

De Vzw is voor een groot deel afhankelijk van subsidies van Kind en Gezin. De vele besparingen en de grote leningslast zorgen ervoor dat alle financiële steun welkom is. De vzw organisee rt evenementen om geld in het laatje te brengen. In het verleden werd ook al een crowdfundingproject georganiseerd. Als u een schenking wenst te doen kan dit op rekeningnummer BE58 7330 4243 2779.

Wat met speelgoed en ander materiaal?

Jaarlijks reserveren we een bepaald bedrag voor duurzaam speelgoed. Door de grote intensiteit waarmee alles gebruikt wordt, raakt er geregeld eens iets defect. U kan ons dus zeker steunen met speelgoed. Vooraleer u iets meebrengt vragen we om een foto door te sturen om te kijken of het speelgoed veilig is en bij onze visie past. Ook met ander materiaal zoals reservekleren of eventueel meubilair kan u ons helpen.

Speciale gelegenheden

In onze kinderopvanginitiatieven zijn reeds heel wat mijlpalen te vieren voor onze kinderen: 1 ste en tweede verjaardag, eventueel de geboorte van een broertje of zusje, het afscheid van het kinderdagverblijf … Wij leven oprecht mee met deze leuke gebeurtenissen en in de leefgroep wordt daar ook passend mee omgegaan . Er worden liedjes gezongen en soms zelfs heuse feestjes georganiseerd. Het is echter niet de bedoeling dat ouders attenties meegeven aan andere kinderen. Wat in overleg met de kinderbegeleidsters eventueel (vermits gezonde voeding van in de wieg onze visie is willen we in zoete vieruurtjes niet overdrijven) wel kan is dat er een (zelf)gebakken cake wordt meegegeven maar ook daar hoeven ouders zich niet verplicht voor te voelen..

Het team van kinderbegeleidsters en staf van onze kinderopvanginitiatieven zetten zich ten volle in voor de kinderen. Veel ouders appreciëren dat en willen dat ook laten blijken met een attentie vooral bij het afscheid. Wij hebben allemaal een groot hart voor kinderen, doen onze job graag en een welgemeende dankuwel doet ons deugd en is zeker voldoende. Als ouders toch iets willen geven dan zouden we durven vragen om te denken aan een stuk (verantwoord) speelgoed voor de dienst maar ook hier moeten ouders zich zeker niet verplicht voelen.

Dag van de kinderbegeleid(st)er

Wil je de begeleiding eens extra in de bloemetjes zetten? Dan is de dag van de kinderbegeleid(st))er misschien wel een leuke gelegenheid? Vraag gerust bij de directie waarmee je de begeleiding kan plezieren. We proberen er elk jaar iets tof van te maken.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.