Bedrijfsbezoeken

Vzw Kinderdagverblijf Sint-Jozef bezoeken is perfect mogelijk. We kunnen ons organiseren om groepen tot 25 personen tegelijkertijd te ontvangen. Per persoon betaal je 10 euro voor de 2 uur durende uitleg. Je kan bij je aanvraag kiezen uit één van onderstaande mogelijkheden. Voor studenten zijn er aparte tarieven.

Het kennismakingsbezoek

Is de groep waarvoor je organiseert nog nooit in de kinderopvang geweest? Wil je weten wat het werk is van de kinderbegeleidster anno 2015? Wil je de moderne kinderopvang leren kennen en de kinderen zelf ook in actie zien? Wil je de organisatie achter de kinderopvang ook leren kennen? De Speelboom en de Boomhut tonen je het verhaal van de kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar maar ook dat van de buitenschoolse opvang en onze atelierwerking.

Het buitenspelbezoek

Buiten spelen is voor jong en oud een must. Bij de plannen van het nieuwe gebouw was de wens om buiten te kunnen spelen heel groot. De architectuur leent zich al om snel en gemakkelijk buiten te kunnen, maar er komt veel meer bij kijken. Samen met de ouders, kinderen, vrijwilligers en begeleiding zijn we op weg gegaan om echte "speelnatuur" te creëren. In de buitenspeltoer nemen we je mee in ons verhaal van elke dag buiten spelen, laten we je zelf buiten spelen en kan je inspiratie opdoen voor je eigen creaties. 

Een bezoek op maat

Uiteraard zijn niet alle doelen van bezoeken in één van de drie bovenstaande bezoeken terug te vinden. Schrijf gerust in de je aanvraag wat je specifiek zoekt en we spelen hier op in. Ook voor kinderen zijn er bezoeken mogelijk. 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.